Известие

Collapse
No announcement yet.

GTV, големи спирачки и резервна гума

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• GTV, големи спирачки и резервна гума

Здравейте, колеги!
    Тъй като ми е нужно да си закупя резервна гума "патерица" имам следното чудене. 916-те с 4-бутални спирачки с какви "патерици" са? Има ли "патерица" която да става отпред на спирачките или при нужда се налага да се разменят със задна гума? Благодаря предварително за отговорите!
    Alfa Romeo 75 24V

Тези, които съм виждал с 3.2 3.0 моторите са били все с компресорче и спрейче, т.е. без патерица
    Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от Venci Покажи съобщение
      Здравейте, колеги!
      Тъй като ми е нужно да си закупя резервна гума "патерица" имам следното чудене. 916-те с 4-бутални спирачки с какви "патерици" са? Има ли "патерица" която да става отпред на спирачките или при нужда се налага да се разменят със задна гума? Благодаря предварително за отговорите!
      Жокерче-звънни на Бат Вас,той веднага ще слезне до гаража да издуха прахта от Алфата
      Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
      Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
      Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Бат Вас си купи GTV-то без резервна гума, но с ясни следи че колата някога е имала търкало в багажника.
        Alfa Romeo 75 24V

Comment

Здрасти колега, и при мен с 3-ката - няма следи да е имало "патерица", а от ТС-ка ми остана една неизползвана. Може да я пробваме и ако ти върши работа и ти я давам подарък. Пиши тук или на ли
          Fun: GTV 3.0 v6 24v
          Ex: GTV 2.0 16v TS

Comment

Първоначално публикувано от Fori Покажи съобщение
            Здрасти колега, и при мен с 3-ката - няма следи да е имало "патерица", а от ТС-ка ми остана една неизползвана. Може да я пробваме и ако ти върши работа и ти я давам подарък. Пиши тук или на ли
            Колега, благодаря за предложението! Ще се възползвам. Все пак ми е интересно за още мнения по въпроса. Ще взема да погледна и в ЕПЕР-а.
            Alfa Romeo 75 24V

Comment

Така, че би следвало да си имат оригинално 16ка патерица
              Now: 156 2.5 V6 24V
              Ex: 147 Ti, GT V6, 147 1.6, 145QV, 155 TS, Gtv Cup pack, 75 1.6 I.E.

Comment

Интересно... А аз се бях отказал да търся. Другата опция е сгъваема гума от Кросвагон, но не ми се разнася и компресор.
                Alfa Romeo 75 24V

Comment

Сега погледнах и в моята книжка - има патерица на 16" - явно аз съм уцелил вариант с ремонтен комплект ... Не че е останал наличен де ��
                  Fun: GTV 3.0 v6 24v
                  Ex: GTV 2.0 16v TS

Comment

Моята оригинално няма резервно колело. Има обло място в багажника,но мокета,където трябва да се застопори с болт не е пробит (има си перфорация тип "овтори тук" ,но не е отворено )
                    Alfa Romeo GTV 3.2 V6 24V -сбъдната мечта
                    Peugeot Partner 1.6 HDI 90 BHP(служебна)-много зла за гъзарите-ex
                    SEAT Ibisa 1.4 '08(служебна)-много пъргава и ненатоварваща-ex
                    Dacia Logan 1.5 cdi 90 BHP(служебна)-голямото наказание за шофьора!!

Comment

Working...
                    X